Pages

Saturday, April 21, 2012

Rižoto sa šparogama i škampima




Škampi u ovom receptu nisu presudni. Oni možda jesu šlag na (vrlo čudnoj) torti ali cijena od 48 kuna za 4, ne baš ogromna, komada na placu neki dan je ipak prevelika.

Skuhajte temeljac od krajeva šparoga kojima ćete podlijevati rižoto, na maslinovom ulju prodinstajte luk, dodajte vrhove šparoga i rižu pa zalijte vinom. Kad vino ispari, dodavajte temeljac po potrebi i pred kraj škampe. Na samom kraju umiješati parmezana.


Ja nisam mogla odoljeti dodati i malo skute :)


4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Pa ovo je fenomenalno!!! Vaše kulinarsko-bračne avanture online!!! e da te Doboševićka vidi kako lijepo pišeš.... biti cu vaša sljedbenica!! a i fotke su A klase!!

    ps. a što se tiče šparoga---malo su vam već u "cvatu" !!

    ReplyDelete
  3. draga, moram ti priznati da su ove na fotki kupljene na placu jer su one koje smo sami brali popapane prije fotkanja...

    ReplyDelete
  4. Jako fino zvuči. Dajte vi to nama još jednom priredite pa da to isprobamo uz bocu nekog vrhunskog vina. Zašto bi išli u dobra vina na food i wine tastinge za 200kn kad imamo vašu predivnu kuhinju :-)
    Sve pohvale blogu!!!

    ReplyDelete